Bulgarian English   
Сватбени покани
  Сватбени покани » Онлайн магазин » Въпроси и отговори Вход  |  Кошница  |  Онлайн поръчка   
Раздели в магазина
Бързо търсене
 
Въведете дума или буква за търсене
Разширено търсене
Нови продукти Напред
Конфети сребърни звезди
Конфети сребърни звезди
6.80лв.
Въпроси и отговори <a name="gore">Въпроси и отговори</a>

Как мога да поръчам покани?

За да направите своята поръчка, Вие трябва първо да се регистрирате в сайта. След регистрацията, изберете желаната от вас категория на поканите. След като си изберете покана, натиснете „поръчвам”, за да заявите своята поръчка. Ние ще се свържем с Вас до 24 часа, за да потвърдим поръчката. Поръчки може да направите и директно през формата ни за контакти, на посоченият e-mail, или телефон.

Моля, имайте предвид, че поради спецификата на предлаганите продукти, поръчки се изпълняват след получаване на предварително капаро в размер на 50% от крайната сума.

TopКакво е минималното количество покани, което мога да поръчам?

Няма определен минимум. Може да поръчате толкова покани, колкото са Ви необходими. Важно е да се знае, че в сайта са калкулирани цени за най-често поръчваните тиражи. За по-малки или по-големи тиражи, ние ще Ви предложим индивидуална оферта.

TopКъм цената на поканата включени ли са и пликовете?

Към всяка покана има калкулирана и цена с включен плик. Предлаганите от нас пликове са луксозни и висококачествени и се предлагат в широк цветови диапазон.

TopМога ли да поръчам мостра на харесана от мен покана?

Да, бихте могли да поръчате мостра за всяка една от поканите. Цената на мострата варира между 4-10 лева. Мострата ще Ви бъде доставена чрез куриер, до посоченият от Вас адрес. След преглед на мострата може да предложите евентуални промени, които желаете да коригираме.

Top


Преглагате ли печатане на покани и на други езици?

Да, текста на поканите Ви би могъл да бъде на всички желани от Вас езици. В зависимост от езика, ние ще Ви предложим различни шрифтове, които да подхождат на дизайна на Вашата покана.

TopМога ли да използвам текст, различен от посоченият?

Може да ни изпратите всякакъв текст, какъвто бихте искали да бъде включен в поканата. Текста може да изпратите по e-mail, като прикачен word файл (.doc), или като част от имейла. Може да използвате и директната ни форма за контакти.

TopКакво е времето за изпълнение на дадена поръчка?

Работата по вашата поръчка започва веднага, след получаване на капаро от 50% от общата сума. Обикновенно изпълнението на поръчката отнема между 7-10 работни дни, след одобрение на финалният дизайн на поканата Ви, с персонализираният текст.

Top


Може ли да ми предложите, RSVP cards, Table cards и Place cards със същият дизайн като поканите?

Ние знаем, че картичките с номер на масата и персоналните картички с имената на всеки гост са не просто необходимост, но и красиво допълнение към аранжировката на Вашата маса. Ето защо към всяка покана, можем да Ви предложим идентични като дизайн, шрифт и визия Table Cards и Place Cards. При желание за поръчка, може да се свържете с нас, за да получите индивидуална оферта за изработката им.

Top


Имам идея за собствен дизайн. Можете ли да я реализирате?

В случай, че предложените от нас покани не отговарят на Вашите желания, може да дадете предложение за индивидуален дизайн по Ваш избор. Нашите дизайнери ще го изпълнят, така че да отговори на вашите нужди. Услугата се заплаща допълнително а цената варира в зависимост от сложността на дизайна. В случай, че имате собствена идея, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите дизайнери ще ви направят консултация и ще отговорят на всички Ваши въпроси.

Top


Предлагате ли надписване на поканите?

Надписването на покани и пликове е част от услугите предлагани от нас. Надписването е на цена от 0.30ст. за покана до 50 броя, и 0.20ст. за количество над 50 броя.

Top


Имате ли собствен магазин, където мога да ви посетя?

Нашият онлайн бутик е магазинът, където може да видите нашите продукти. В случай, че харесате определена покана, може да поръчате мостра, която ще бъде доставена директно до заявеният от Вас адрес.

Top


Имам въпрос на който не сте отговорили?

Свържете се с нас на посочените телефони, e-mail, или използвайте директната ни форма за контакти. Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси, да ви консултираме или да ви дадем насоки, за това как да реализираме заедно Вашите идеи.

Top

Продължи
Кошница Напред
Кошницата е празна
Най-купувани онлайн
01.подарък за гостите на сватбата свещичка "Влюбените птички"
02.Сватбена покана с винтидж рози Тереза
03.Вкусен подарък за гости шоколадче с ретро колело в цвят минт
04.Етикет за вино или ракия-Е0003
05.Луксозна покана в екрю и кафяво
06.Сватбено магнитче "романтичните младоженци"
07.подаръче за гости бурканче с мед
08.Покана паспорт
09.Сватбено магнитче на тема пътешествие
10.Подаръче за гости Приказки
Валути
Отзиви и коментари Напред
Бутиков персонализиран комплект за кръщене- My Angel
Здравейте, Опи-
твам се да поръчам комплекта My Angel,като же ..

5 от 5 звезди!
Къща за гости Castle Cottage

Електронен магазин за покупка на сватбени покупки.
Онлайн поръчка | Условия за ползване на сайта | Промоции

Facebook Banner